Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.05.2011 21:18 - Подходящо бижу за съблазнително деколте
Автор: prettylady Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 4205 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 04.12.2011 11:33


Нежните половинки винаги умеят да привличат силния пол, използвайки трикове и визуални въздействия. Едно от тези въздействия е правилното съчетание на дрехите с бижутата. За да ви помогнем какви бижута да изберете за вашия тоалет, вие първо трябва да си отговорите на няколко въпроса: каква форма е вашето деколте, какви дрехи има в гардероба ви и с какви бижута разполагате?

Ние ви предлагаме няколко препоръки за това какви бижута да си сложите според деколтето на вашата дреха.


Деколте с овална форма, най-често бюстиета и рокли с голи рамене и без презрамки. Това деколте най-добре подчертава съблазнителната линия на шията.

Колие. Тъй като с такъв вид деколте, вашата шия ще се вижда изцяло, най-добре е да изберете късо колие или такова, което не пада под гръдната кост. Можете също така да изберете колие с висулка, но в никакъв случай тя не трябва да достига дрехата, която сте си облекли. Има овални деколтета, които зрително удължават шията и й придават по-мека форма, за това бижуто не трябва да изпъква, а трябва да подчертава.
Гривна. На оголените ръце задължително трябва да поставите гривна (дори и няколко), чийто модел най-вече зависи от вида на дрехата. За вашите летни рокли най-подходящи са многоцветните и закачливи масивни гривни. А ако сте си облекли пък супер официална рокля, то избягвайте да претруфвате ръцете си с екстравагантни гривни. В този случай за по-изискан вид една нежна гривна върши идеална работа.
Обеци. За да завършите вашия изящен вид изберете висящи обеци. Напоследък са на мода и перлените обеци, които придават класическо и шикозно изражение.

V-образно деколте. Практически това деколте отива на всички дами. Скромните избират недълбокото деколте и по този начин удължават шията. Еманципираните дами си позволяват дълбок клиновиден отвор и в резултат получават строен силует. Роклята мечта за най-смелите модни дами е роклята с провокативно дълбоко и тясно V-образно деколте до кръста.
Колие. Когато носите рокля с V-образно деколте или риза, помислете си за някое по-късо колие, мноредово колие или най-добре ланец. Перлите стават все по-полярни напоследък, така че и те са подходящ избор.

Гривна. Ако дрехата ви е с три-четвърти ръкав си сложете масивна гривна. Една от най-последните моди е да се носят гривни на двете ръце. Можете да изберете между благородните и неблагородните метали като единствено се придържате към съвременния странен и модер вид на жената.

Прочете още за Високо деколте с висока яка, прикриваща шията от тук.

imageimageimageimage


Тагове:   мода,   деколте,   бижута,


Гласувай:
1


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: prettylady
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 78013
Постинги: 13
Коментари: 30
Гласове: 11
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол